Microdermabrasie

Voor duurzame huidverbetering is er de MedCos MicroSkinPolish-behandeling. Tot voorkort dacht men dat je voor snelle en duurzame huidverbetering alleen bij een cosmetisch chirurg terecht kon maar wij kunnen als gecertificeerd MedCos partner een geweldig resultaat boeken op een milde en pijnloze manier… met de revolutionaire MicroSkinPolish. Deze behandeling duurt ongeveer een uur en met een kuur van ongeveer acht behandelingen heeft u een beduidend jongere, frissere, stevige, egalere en gladdere huid. De onderhoudsbehandeling van eens per vier weken zorgt ervoor dat het behaalde resultaat duurzaam is en zichtbaar blijft. In deze behandeling worden drie technologieën gecombineerd:

  • Microdermabrasie
  • Low Level Laser
  • TherapySkin polishing

Stap 1 // reinigen

Hierbij wordt met behulp van een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen laagjes oude en dode huidcellen verwijderd. Hiermee wordt tevens de productie van collageen en elastine gestimuleerd en worden nieuwe jonge cellen zichtbaar. Na deze stap is de huid schoon en ontvankelijk voor actieve werkstoffen en klaar voor de volgende stappen.

Stap 2 // activeren en opvullen

Met de low lavel laser therapy (ofwel Cold Laser) wordt een dermatologisch getest en zeer hoogwaardig hyaluronzuur op uw huid aangebracht. Dankzij de Cold Laser wordt dit door uw huid optimaal opgenomen waardoor herstel van volume en elasticiteit gecreëerd wordt, fijne oneffenheden vervagen. De ‘’batterij’’ van de cellen krijgen als het ware een kick om weer optimaal te functioneren. De huis verbetert zienderogen en voelt steviger aan.

Stap 3 // voeden en beschermen

Als finishing touch wordt polishing serum over de huid verdeeld. Dit serum, voorzien van actieve werkstoffen zoals vitaminen, anti-oxidanten, beschermingsfactor en speciale olie, wordt met de polisher in uw huid gemasseerd. De massage geeft een verwarmend effect en de huid een finishing touch waardoor u met een gladde en stralende huid de salon verlaat.

C:\Users\jan\Pictures\medcosimagebank\MSP_RGB.jpg

Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van drie, vijf of acht keer afhankelijk van de conditie van uw huid.

Prijs per behandeling 90,- euro.

Bij een kuur van drie betaalt u voor de derde behandeling slechts 70,- euro.