Lichaamsbehandelingen

Er worden in de salon verschillende massages gegeven, zoals hot stone, relax en bamboe van Académie.

Hieronder een kleine uitleg van enkele mogelijkheden.

Hot stone

Een hot stonemassage is een lichaamsmassage met gebruik van warme stenen. Deze glad gepolijste vulkaanstenen worden verwarmd tot 45 graden en in combinatie met essentiële oliën geeft dit een werkelijk ontspannend effect op lichaam en geest. De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen met zowel handen als stenen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage effectiever maakt.

De hot stonemassage helpt afvalstoffen af te voeren en draagt hiermee bij aan herstel van het lichaam, het stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans. Bij sommige ziekten of aandoeningen adviseren wij eerst uw arts of specialist te raadplegen of deze massage voor u geschikt is.

Kruidenstempel massage

De van oorsprong oosterse kruidenstempelmassage is een massage met warme (+/-50 C) kruidenstempels. De stempels zijn bundeltjes gevuld met heerlijk geurende kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten. Door de massage wordt de stofwisseling geactiveerd en verbetert de bloedsomloop en de afvalstoffen in de spieren worden sneller afgevoerd. De perfecte massage voor wie moe, gespannen of lusteloos is, maar brengt ook verlichting bij spierpijn, reuma en fibromyalgie mits niet ontstoken. Bij sommige aandoeningen adviseren wij eerst uw arts of specialiste raadplegen.