Kleuranalyse

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.

Een kleurenanalyse is het in kaart brengen van de natuurlijke kleur van de huid, haar en ogen om te bepalen welke kleur kleding en make-up het beste bij u past. Door de juiste tinten te kiezen zullen onregelmatigheden, rimpels en vermoeidheid minder opvallen. U oogt frisser, gezonder en aantrekkelijker.

Een bepaalde kleur rood kan u er fit en gezond uit laten zien, maar diezelfde kleur kan bij vriendin in het gezicht lijnen en schaduwen geven. In die kleur ziet zij er bleek en saai uit. Hoe donkerder de kleur van uw huid, haar en ogen, des te groter contrast verdraagt u in uw kleurencombinatie. Hoe lichter u bent, des te minder contrast er mag zijn. Wanneer dit te sterk is zal de aandacht meer naar dat contrast gaan dan naar uw gezicht. U verdwijnt dan achter de krachtige kleurencombinatie. Het gebruik van de juiste kleuren die passen bij uw gelaat , kleur haar en ogen kunnen u laten stralen of verbleken en zorgen voor een mooie uitstraling.

Wij werken met het 10 seizoenen-systeem. Dus niet alleen lente-, zomer-, herfst- of wintertype, er zijn ook combinatietypen zoals bijvoorbeeld zomer/wintertype of herfst/wintertype. Na afloop van de analyse krijgt u een kleurenwaaier mee als hulp bij het aanschaffen van de juiste kleur kleding, sieraden of make-up.

 

Kleurenanalyse vanaf 100 euro.